Posterutställning om barns och ungdomars hälsa

2019-08-30

Välkommen till Ljushallen den 30 augusti och månadens tema Barn och ungdomars hälsa. Under sitt 20:e jubileumsår visar Centrum för klinisk forskning (CKF) upp delar av den forskning som bedrivs i Region Västmanland.

​​Att forska i barn och ungdomars hälsa är att investera i framtiden. Den här utställningen visar forskningsprojekt inom olika områden, från neonatalvård och cerebral pares till mag- och tarmsjukdomar och psykisk hälsa.

Personal och allmänhet är välkomna att ta del av forskningen och lära sig mer om det arbete som bedrivs vid CKF och i Region Västmanland. På plats i Ljushallen finns utställningens koordinatorer – medicine doktor Ulrika Lorentzon Fagerberg, forskare vid CKF och överläkare på barnkliniken, och docent Elisabet Rodby Bousquet, sjukgymnast, forskare och verksamhetsutvecklare vid CKF. Tillsammans med forskarkollegor besvarar de frågor och berättar mer om forskningen inom barns och ungdomars hälsa.

CKF bjuder på dryck och snacks. Mer inormation om jubileumsåret finns här.

Nästkommande posterutställningar:

27 september - Cancer
25 oktober - Forskningens bidrag till vårdutveckling
15 november - Hjärt- och kärlsjukdomar
22 november - Forskardagen, heldagsarra ngemang

Varmt välkommen till  Ljushallen den 30 augusti, klockan 11:30-13:30!