Mediaproduktion

Hur kan film kan användas i din undervisning? 

Vårt mål är - att i samarbete med lärare - skapa effektiva och tydliga undervisningsfilmer. Alla undervisningstillfällen är olika. Här nedan hittar du olika sätt att använda film. Hör av dig till oss så hjälper vi dig.

Berätta med rörlig bild

Vi kan hjälpa dig att filma simulerade patientmiljöer och kliniska moment. Kanske finns det moment i din undervisning där studenterna kan använda sig av rörlig bild för att hjälpa varandra?
Läs mer

Filma med mobilen

Rörlig bild behöver inte vara svårt, mycket går att fånga med en enkel mobilkamera. Kanske finns det något litet du vill förklara, snabbt och enkelt. Mikrofon och stativ för mobiltelefon finns att låna hos oss. Kontakta oss om du vill ha mer tips.

Spela in din föreläsning

Spela in hela, eller delar, av din föreläsning som studenterna kan ta del av t ex inför en lektion eller som repetition. Kom till vår Självkörstudio eller gör en skärminspelning som du sedan publicerar på webben.
Läs mer

Filma evenemang på plats

Önskar du hjälp med att filma en föreläsning eller ett evenemang på plats, fyll i detta bokningsformulär så återkommer vi till dig.

Uppdragsfilm

Tillhör du inte vårt vetenskapsområde? Vi utför också uppdrag i samarbete med andra på universitetet, mot arvodering och i mån av tid.
Läs mer