Synliggör din forskning på SciFest 2019

2018-10-10

SciFest, Uppsala universitets största populärvetenskapliga evenemang, lockar varje år tusentals besökare att ta del av aktuell vetenskap. 7-9 mars 2019 är det dags igen – ta chansen att synliggöra din forskning!

In English  Welcome to participate in SciFest 2019

SciFest är en årligen återkommande vetenskapsfestival och Uppsala universitets största populärvetenskapliga evenemang. Våren 2018 besökte 8 600 skolelever, lärare och andra nyfikna Fyrishovs multihallar för att ta del av aktuell forskning vetenskapsshower, prova-på aktiviteter, Science Slam, workshops och mycket mer, allt till intensiv medial rapportering.

Förberedelserna inför SciFest 2019 är redan i full gång, och nu inbjuds du som forskar vid Uppsala universitet att synliggöra ditt arbete och bidra till ökad allmänbildning och stärkt intresse för vetenskap bland barn och unga – samtidigt som du förbättrar ditt CV med samverkansmeriter.

Som utställare kan du välja mellan att arrangera en bokningsbar (workshop) eller en icke-bokningsbar aktivitet (non-stop). Deltagandet är kostnadsfritt. Du som anmäler dig som utställare bjuds in till workshops (15 november samt 5 februari) där du får hjälp med hur du kan målgruppsanpassa och utforma din aktivitet.

Workshop  Monter på 25 kvm med 2 bord och 16 stolar. Aktiviteten är indelad i bokningsbara pass på torsdag och fredag, medan lördagen består av spontanbesök. El, belysning och wi-fi ingår.
Non-stop  Öppen yta med 1 bord och 3 stolar. Aktiviteten baseras på spontanbesök samtliga tre dagar. El, belysning och wi-fi ingår.

Anmäl ditt intresse här senast 4 december 2018

Information om att ställa ut vid SciFest
MedFarm
 Ann-charlotte.Hellzen-wallin@uadm.uu.se