Julklappstävlingen avgjord - Är du en vinnare?

2017-12-19

Vinnarna i vetenskapsområdets utlottning av årets hårdaste paket är dragna och klara. Om några rader får du veta om medfarmtomten är på väg till ett internpostfack nära dig. Håll i hatten – nu åker vi…

Utlottningen av årets hårdaste paket är avslutad. Tydligt är att tävlingsinstinkten är djupt rotad i vetenskapsområdet. Bara minuter efter att tävlingen öppnades grusades traditionsenligt redaktionens förhoppningar om att få behålla åtminstone något av paketen, och på den vägen fortsatte det. Hur många som till sist deltog har vi ingen aning om, mer än att ni var just… många.

Lottningen, som genomförts under övervakning av Choi Soon-Sil är nu avslutad och vinnarna är utsedda. Du som personligen vill framföra dina gratulationer ska uppsöka:

• Jessica Dunhall, institutionen för farmaceutisk biovetenskap
  • Anna Haukkala, institutionen för medicinska vetenskaper
  • Birgitta Tomkinson, institutionen för medicinsk biokemi och mikrobiologi

Medfarmredaktionen tar härmed tillfället i akt att önska vinnarna och alla Eder andra God Jul och Gott Nytt År!

Medfarmred