Synliggör din forskning på SciFest 2018

2017-10-27

SciFest, Uppsala universitets största populärvetenskapliga evenemang, lockar varje år tusentals besökare att ta del av aktuell vetenskap. 8-10 mars 2018 är det dags igen – ta chansen att synliggöra din forskning!

SciFest, den årligen återkommande vetenskapsfestivalen, har snabbt etablerat sig som Uppsala universitets största populärvetenskapliga evenemang. Våren 2017 besökte närmare 9 000 personer Fyrishovs multihallar för att ta del av aktuell forskning och den mediala rapporteringen var intensiv.

Förberedelserna inför SciFest 2018 är redan i full gång, och nu inbjuds du som forskar vid Uppsala universitet att synliggöra ditt arbete och bidra till ökad allmänbildning och stärkt intresse för vetenskap bland barn och unga – samtidigt som du förbättrar ditt CV med samverkansmeriter. Anmäl ditt intresse senast 8 december 2017.

SciFest besöks av skolelever, lärare och allmänhet som får träffa dig och dina forskarkollegor, företag och organisationer. På programmet står Vetenskapliga utställningar, Vetenskapsshower, Prova-på aktiviteter, Science Slam, workshops och mycket mer.

Läs mer om SciFest
Besök www.scifest.uu.se