Sara Antar är Årets Farmacistudent

2017-09-26

Sara Antar, apotekarstudent vid Uppsala universitet, tilldelas utmärkelsen Årets Farmacistudent 2017 av föreningen Sveriges Farmaceuter.

Sara Antar, Årets Farmacistudent 2017

Sara Antar, studerande vid Uppsala universitets apotekarprogram, har av föreningen Sveriges Farmaceuter tilldelats utmärkelsen Årets Farmacistudent 2017.

Priset tilldelas studenter som är goda exempel och bidragit till att förbättra farmacibranschen eller farmacistudenters situation, och Sara Antar, som just nu gör sitt examensarbete, får utmärkelsen för att hon ”med driv och engagemang hjälper studenter att klara sina studier. Hon bygger broar mellan studenter och farmaceutiska företag och underlättar därmed studenternas väg in på arbetsmarknaden”.

Sara Antar mottar priset om 5 000 kronor och ger en föreläsning vid en ceremoni onsdag 11 oktober.

Läs merSveriges Farmaceuter