Nominera till Hjärnäpplet 2017

2017-03-07

Nu kan du nominera din kandidat till innovationspriset Hjärnäpplet. Priset består av diplom, statyett samt ett stipendium om 50 000 kr. Välkommen med din nominering senast 30 april.

Nu kan medarbetare vid Uppsala universitet nominera kandidater till Uppsala universitets innovationspris Hjärnäpplet som tilldelas forskare eller forskarstuderande för framstående överföring av kunskap från akademin till företag eller annan extern organisation som resulterat i en innovation. Innovationen kan ha uppstått i nytt eller existerande företag/organisation.

2017 års innovationspris består av diplom, statyett och ett stipendium om 50 000 kr. Upp till tre personer kan dela på priset om en enskild individ inte ensam anses vara upphov till innovationen.

Din nominering ska innehålla:

• Motivering och bakgrund till varför den nominerade är en värdig prismottagare
  • Beskrivning av hur kunskapsöverföringen har skett
  • Vilken innovation arbetet gett upphov till

Gör din nominering på formulär här senast 30 april 2017.

Mer information: Pirkko Tamsen, UU Innovation
Läs mer om Innovationspriset Hjärnäpplet