Medicinska fakultetens dekanmöte 2017

2-5 maj inbjuder Uppsala universitets medicinska fakultet till 2017 års medicindekanmöte. Välkommen att diskutera viktiga framtidsfrågor tillsammans med kollegor från hela landet.

Tid: 2-5 maj 2017
Lokal: Museum Gustavianum, Katedralkaféet & Akademihotellet
Anmälan och Information: Medicindekanmöte 2017

Medicinska fakultetens dekanmöte 2017

Den medicinska fakulteten hälsar dig välkommen till Uppsala och 2017 års medicindekanmöte. Jag hoppas att vi ska få möjlighet att diskutera viktiga framtidsfrågor både när det gäller forskning och utbildning. VI har många stora utmaningar framför oss. Oredlighet i forskningen – vad händer? Kommer vi att få en 6-årig läkarutbildning? Vad kommer årets ALF-utvärdering att innebära? Samverkan – något för andra fakulteter eller även för oss? Detta är bara några av de frågor som surrar i luften. Tag tillfället i akt och träffa kollegor från hela landet, diskutera, debattera och umgås! Varmt välkommen!

Eva Tiensuu Janson
Dekanus, medicinska fakulteten